2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

T.C. Vatandaşı ve Yabancı Uyruklu Adaylar İçin Öğrenci Kontenjanları Başvuru ve Kabul Koşulları İle Anabilim Dalı Sınav (Mülakat/Bilim) Tarihleri İçin Tıklayınız

YÖK'ün not dönüşüm tablosu için Tıklayınız!

(Ön Başvuru, 20 Temmuz 2015 tarihinde başlayıp 24 Temmuz 2015 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir.) Ön başvuru için:

Not:  Önkayıt Başvuru Formu doldurulurken adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

15.07.2015