2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

T.C. vatandaşı adaylar için öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul koşulları ile Anabilim Dalı sınav (mülakat/bilim) tarihlerini görmek için Tıklayınız

YÖK'ün not dönüşüm tablosu için Tıklayınız

(Ön Başvuru, 4 Ocak 2016 tarihinde başlayıp 08 OCak 2016 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir.) Ön başvuru için:

Not:Önkayıt Başvuru Formu doldurulurken adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

22.12.2015