Öğrencilerimizin Dikkatine 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında

2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında açılacak derslerden danışman hocasının almasını istediği dersleri (kayıtlı olduğu anabilim dalındaki dersler) “OBS” programından göremeyen veya gördüğü halde programın ders seçmesine izin vermeyen (tekrar alması gereken dersler hariç) öğrenciler  Enstitümüze dilekçe (Dilekçe örneği için Tıklayınız ) ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Dilekçe İle Son Müracaat Tarihi: 19.02.2016 saat:17:00

Öğrenciler dilekçelerini belirtilen süre içerisinde şahsen veya 0354 242 10 56 numaralı telefona faks çekerek müracaat edebilirler. Faks çektikten sonra 0354 242 1032 numaralı telefondan teyit ettirmeleri gerekmektedir. Öğrenciler dilekçelerinin aslını Enstitümüze getirmeleri gerekmektedir.

1)Bozok Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 19. Maddesinin 2. bendinde  "Bir yarıyılda en çok on sekiz kredilik ders alınabilir." hükmü yer almaktadır. Bu hükme göre öğrencinin alt programdan, farklı anabilim dalından ve farklı enstitüden alacağı derslerin toplamı on sekiz (18) krediyi geçemez.

2)Bilimsel Hazırlık Programına tabi tutulan öğrencilerin dersleri, farklı anabilim dalından ders almak isteyen öğrencilerin dersleri ve bir alt programdan ders almak isteyen öğrencilerin dersleri Enstitü öğrenci işleri bürosu tarafından eklenecektir.

3)Ders dönemindeki öğrenciler, seçtiği derslerin yanı sıra danışman hocası adına açılmış Uzmanlık Alan Dersini seçmesi; tez dönemindeki öğrencilerin ise danışman hocası adına açılmış Uzmanlık Alan Dersi ve Tez Çalışması derslerini seçmesi gerekmektedir.

12.02.2016