Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Lisansüstü Eğitimde Yeni Düzenlemesi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı nın 20 Nisan 2016 tarih ve 29690 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğini görmek için tıklayınız.

YÖK Başkanlığı nın düzenlenen yeni Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine ilişkin bilgi notunu görmek için tıklayınız.

Not: 20 Nisan 2016 tarihinden önce Enstitümüzde kayıtlı olan öğrencilerin lisansüstü program süreleri hesaplanırken; 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı, öğrenime başladığı yarıyıl (1. Yarıyıl) sayılacak olup, YÖK Başkanlığı nın düzenlenen yeni Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde belirtilen sürelerde kayıtlı olduğu lisansüstü programı başarılıyla tamamlayamayan öğrencilerin Enstitümüzden ilişiği kesilecektir.

03.06.2016