2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı İçin On line Başvuruya Yapılan İtirazların Sonuçları

Kimya Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına on line başvurusu; "başvuru şartlarında istenilen lisans programı mezunu olmaması" nedeniyle onaylanmayan Yasin AKKÖZ, 11.08.2016 tarihinde Müdürlüğümüze vermiş olduğu dilekçeyle; Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği mezunu olduğunu belgelendirmiş ve on line başvurusu Müdürlüğümüzce onaylanmıştır.

Kimya Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı on line başvurusu onaylanan aday öğrenci listesi için tıklayınız.

Yasin AKKÖZ'ün on line başvurusunun onaylanması sonucu Kimya Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programında on line başvurusu onaylanmayan aday öğrenci bulunmamaktadır.

12.08.2016