2016-2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Anabilim Dallarından Özel Öğrenci Statüsünde Ders Almak İsteyenlerin Dikkatine

Özel öğrenci statüsünde Enstitümüz Anabilim Dallarından ders almak isteyenler, ders almak isteği Anabilim Dalına 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde müracaat edeceklerdir.

İlgili Forma ulaşmak için Tıklayınız

1) Lisansüstü öğrenci olmayan, en az lisans derecesine sahip kişiler Enstitümüzden özel öğrenci statüsünde ders alabilir.

2)  Özel öğrenciler sadece kayıtlı lisansüstü öğrenciler için açılan derslere kaydolabilirler. Lisansüstü eğitime kaydolan (Enstitümüzün lisansüstü programlarından birini kazanıp kayıtlanmaları halinde) özel öğrenciler aldıkları derslerin toplam kredi miktarının en çok %50’sini kredili derslerine saydırabilir.

3) Başvurular sonunda özel öğrenci statüsünde Enstitümüzden ders alması uygun görülen kişilerin,  129 TL ücreti Halk Bankası şubelerine (Enstitümüzden yazı alarak)  yatırmaları gerekmektedir.

20.09.2016