2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı On line Başvurusu Onaylanan Aday Öğrencilerin Listeleri

Biyoloji Tezli Yüksek Lisans

Fizik Tezli Yüksek Lisans

İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Kimya Tezli Yüksek Lisans

Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Tarla Bitkileri Tezli Yüksek Lisans

Açıklamalar

On line başvurusu onaylanan aday öğrencilerin listesi sıralama niteliğinde olmayıp Asil ve Yedek Aday Öğrenci Listesi 05 Ocak 2017 tarihinde saat 14:00  web sitemizde yayınlanacaktır.

İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans başvurusu onaylanan tüm adaylar bilimsel değerlendirme sınavına girecektir.

Sınav ile alınacak Lisansüstü Öğrencilere Anabilim Dalı Başkanlıklarının Yapacağı Sınav Tarihleri İçin Tıklayınız

Bilimsel değerlendirme sınavlarına girmeyen aday başarısız sayılır ve değerlendirmeye alınmaz.

20 Nisan 2016 tarih ve 29690 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı'nın Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 35. Maddesi'nin 6. bendinde "Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez." hükmü yer almaktadır. Bu nedenle ön başvurusu onaylanan aday öğrencilerin başvurduğu programı kazanmaları durumunda kesin kayıtlarının yapılabilmesi için; kayıtlı olduğu diğer lisansüstü programdan kaydının silindiğini gösterir resmi bir belgeyi Enstitümüze kesin kayıt esnasında teslim etmeleri gerekmektedir. Aday öğrenciler, kesin kayıt hakkı kazanmış olsalar dahil; kayıtlı olduğu diğer lisansüstü programdan kaydını sildirmediği takdirde anılan yönetmelik gereği kayıt işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.

28.12.2016