2016-2017 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz Anabilim Dallarından Özel Öğrenci Statüsünde Ders Almak İsteyenlerin Dikkatine

Özel öğrenci statüsünde Enstitümüz Anabilim Dallarından ders almak isteyenler, ders almak isteği Anabilim Dalına 06-08 Şubat 2017 tarihlerinde müracaat edeceklerdir.

İlgili Forma ulaşmak için Tıklayınız

1) Bir Yükseköğretim kurumu mezunu veya öğrencisi olan kişiler Enstitümüzden özel öğrenci statüsünde ders alabilir.

2)  Özel öğrencilik süresi 2 (iki) yarıyılı geçemez ve 1 (bir) yarıyılda en çok 2 (iki) ders alabilir.

3) Başvurular sonunda özel öğrenci statüsünde Enstitümüzden ders alması uygun görülen kişilerin,  129 TL ücreti Halk Bankası şubelerine (Enstitümüzden yazı alarak)  yatırmaları gerekmektedir.

27.01.2017